Cravcitech este o companie care își desfășoară activitatea în Brașov încă din anul 2006, ceea ce ne permite să vă stăm la dispoziție cu o vastă experiență în domeniul echipamentelor și utilajelor pentru prelucrarea lemnului. Produsele și serviciile oferite de Cravcitech sunt concepute pentru a crește competivitatea și eficiența firmelor producătoare din industria lemnului. Scopul nostru principal este să oferim clienților noștri soluții eficiente, adaptate exact la cerințele lor particulare. Pentru că ne dorim cele mai durabile, performante și eficiente utilaje și producție de calitate la costuri reduse pentru clienții noștri, reprezentăm doar firme din Austria, Germania, Olanda și Italia.

Răspunzând la cerințele tehnologice ale industriei care se află în continuă dezvoltare, facem tot posibilul să găsim cele mai potrivite soluții, combinând necesitățile clientului și bugetul alocat fiecărui proiect.

Tendințele de creștere a eficienței și scăderea costurilor la firmele producătoare, impun dezvoltarea prin investiții fiabile, potrivite tehnologic și cu un timp scurt de amortizare. Utilajele și echipamentele furnizate de noi sunt recomandarea cea mai bună ca și partener de încredere pentru viitoarele dumneavoastră proiecte.

Mühlböck

Prima din firmele reprezentate este Mühlböck din Austria, producător exclusiv de camere de uscare și aburire de cherestea, semifabricate, lamele, rumeguș și tocătură. În ultimii ani, ca urmare a investițiilor masive în cercetare și dezvoltare am lansat noile generații de camere de uscare tip 602 și 1306 cu care puteți usca cherestea și rumeguș cu cele mai mici costuri de energie electrică și termică. Cu uscătoarele tip 603 reușim să obținem timpi de uscare extrem de scurți pentru cheresteaua de rășinoase subțire. Camerele de uscare pot fi clasice, cu sisteme de recuperare a căldurii, cu uscare în vid sau pot conține aparate pentru documentarea tratamentului fitosanitar. Ne diferențiem printr-o excelentă calitate a produselor și a serviciilor oferite, atât în perioada de garanție, cât și după expirarea acesteia! Camerele noastre de uscare sunt produse integral în Austria.

Tot de la firma noastră se poate achiziționa toată gama de piese de schimb pentru uscătoare: cabluri, plăcuțe celuloză, diuze pulverizare, cuie pentru umiditate și multe altele – solicitați un catalog în format electronic!

Weinig

Firma Cravcitech reprezintă în judetele: Arad, Hunedoara, Alba, Timiș, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj și Vâlcea, firmele din grupul Weinig:

Weinig – masini de rindeluit și profilat pe patru fețe, CNC-uri pentru ferestre și operații de profilare, mașini pentru prelucrarea dublă a capetelor, mașini de ascuțit, automatizări, scule de rindeluit și profilat; Dimter – ferăstraie circulare de retezat cu optimizarea tăierii, prese pentru panouri la cald sau CLT, dispozitive EasyStop pentru poziționarea exactă a cherestelei la retezare; GreCon – linii de imbinat în dinți pentru cherestea, grinzi și CLT; Raimann - ferăstraie circulare de spintecat cu optimizarea tăierii, ferăstraie panglică de spintecat; LuxScan – mașini pentru scanarea defectelor din cherestea. WoodCare – roboți pentru manipularea panourilor și a pieselor din lemn.

Gann, Merlin și Brookhuis

De asemenea, vă oferim umidometre profesionale cu și fără contact, produse de liderii din domeniu, firmele Gann din Germania, Merlin din Austria și Brookhuis din Olanda. Aceste umidometre se folosesc pentru măsurarea umidității din: lemn, aer, șapă, beton și alte materiale de construcții. Metoda de măsurare poate fi cu contact (prin cuie) sau fără contact (prin senzor non-destructiv).

Brookhuis este un producător dedicat de sisteme de măsurare a umidității prin trecere, integrat în liniile de producție semi- sau complet automatizate. O gamă de produse nou dezvoltată sunt aparatele pentru măsurarea densității și a crăpăturilor din lemn.

Angajatii fabricilor sunt expuși deseori la o concentrație mare de praf în aer. Firma Merlin oferă o soluție care să îmbunătățească sănătatea celor care muncesc în halele de producție și reduc defectele în zona de finisaj: sisteme de monitorizare și umidificare a aerului.

Kündig

Firma elvețiană KÜNDIG este specializată în producția de mașini de șlefuit de cea mai bună calitate pentru canturi, cu bandă lată și cu perii. Datorită experienței de 75 de ani în tehnica șlefuirii și livrarea a mii de mașini în toată lumea, dispunem de excelente competențe tehnice și avem o soluție individuală pentru fiecare cerință și fabrică. Firma Kündig AG are sediul principal în Wetzikon Elveția și o unitate de producție în Germania. Prin subsidiarele din Germania, Austria, Franța, Anglia și firme partenere în toată lumea, dispune de o rețea excelentă de vânzare și service.

il Cubatore

Furnizorul de soluții inteligente pentru cubarea cherestelei și a buștenilor fără pix și hârtie! Operația de măsurare/cubare a buștenilor/cherestelei devine mult mai simplă și mai rapidă, fără greșeli.

Toate datele măsurate sunt salvate într-un PDA cu ecran mare și apoi într-un soft de stocare și gestiune.

Softul Warehouse Management cu licență pentru primul an de folosire este inclus in livrare!