Densitate si umiditate prin trecere

 

Prin noua generație FMI-5, Brookhuis oferă soluția pentru măsurarea umidității prin trecere, atât cu senzori longitudinali, cât și transversali. Folosește cea mai nouă tehnologie de microprocesor și senzori, fiind urmașul modelelor FMI-3 și FMI-4.

Livrarea conține un panou de operare, unul sau mai mulți senzori și o placă de referință. Poate fi folosit manual sau complet automat în cadrul unei linii de producție, existând posibilitatea accesării de la distanță. Sistemul ordonează valorile măsurate în diferite clase de umiditate și poate elimina reperele mult prea uscate sau mult prea umede.

 

  Brookhuis umiditate prin trecere

   

   

  Măsurarea se efectuează de peste 500 de ori pe secundă, astfel sunt detectate și cele mai mici zone cu umiditate diferită. Sistemul poate fi folosit în linii tehnologice cu o viteză maximă de 1200 m / minut. La fiecare unitate pot fi conectați până la 10 senzori de măsurare.

  Pentru a afla care sistem și ce tip de senzori vi se potrivesc cel mai bine, nu ezitați să ne contactați!

  Senzori umiditate

   

  Brookhuis propune două variante pentru măsurarea densității lemnului: cu aparate manuale sau prin trecere. Această tehnologie a fost instalată cu succes la peste 100 de firme, mai ales atunci când lemnul este folosit pentru construcții.
  Modelul MTG cu măsurare manuală oferă rezultate net superioare față de clasarea vizuală în funcție de densitate. Astfel, o parte mai mare din materialul dumneavoastră ajunge într-o clasă superioară de densitate. Aparatul poate fi folosit atât pentru lemn de foioase, cât și rășinoase.

  Modelele mtgBATCH și mtgESCAN sunt deseori integrate în liniile de producție a grinzilor pline sau lamelare, fiind ușor de folosit. Clasifică lemnul folosind modulul de elasticitate dinamică și oferă optimizarea excelentă a procesului de măsurare. Valorile măsurate pot fi listate în protocoale de măsurare.

  Densitate lemn