Masini de slefuit cu banda lata

 

Primul lucru pe care clientul dumneavoastră îl vede sau simte este suprafața produsului. Suprafețele perfecte devin astfel deseori cel mai important argument de vânzare – indiferent dacă este vorba de un panou de lemn masiv tratat cu ulei, furniruit sau un finisaj pretențios cu lac lucios. Contează doar rezultatul. Și o consultanță sinceră și profesională, cu care obțineți cel mai bun rezultat pentru produsul dumneavoastră.

 

Șlefuire pe diagonală: Un proces apreciat de șlefuire este cel de șlefuire pe diagonală de la Kündig. Permite nu doar o șlefuire pe lungimea fibrei, ci în funcție de necesar și înclinat față de direcția fibrei. Obțineți astfel suprafețe mai netede și mai puține urme de hârtie de șlefuit decât cu ce sunteți obișnuit la mașinile de șlefuit clasice. Acest tip de șlefuire poate fi folosit atât pentru lemn masiv cât și la șlefuirea fină de suprafețe lăcuite și este disponibil doar la Kündig. Datorită avantajelor oferite a fost deja folosit la sute de mașini.

Kundig_masini_slefuit_calibrat_Cravcitech
Cu mașina de șelfuit lată din seria Perfect,  Kündig este cu doi pași înaintea competitorilor prin îmbunătățirea continuă tehnică.
Kundig_masini_slefuit_calibrat_Cravcitech
Brilliant: Sistemul de șlefuire în diagonală exclusiv de la Kündig imită ceea ce fac tâmplarii experimentați: prin înclinarea piesei șlefuite banda de șlefuit taie mai bine, are durata de viața mai lungă și lasă mult mai puține urme de oscilații. Lățimile de lucru pot fi între 1100 și 2200 mm.
Kundig_masini_slefuit_calibrat__Briliant_Cravcitech

Șlefuire paralelă cu fibra: Se foloseșc atunci când este necesară în principal șlefuirea paralelă cu fibra. Pentru suprafețe curate folosiți mașini de precizie Kündig ca de exemplu modelul Premium.

Seria Premium este dotată cu benzi de șlefuit paralele cu direcția fibrei și oscilație. O soluție fiabilă de la șlefuirea pe lungime a lemnului masiv până la șlefuirea între straturile de lac, atunci când nu sunt cerințe specifice pentru șlefuire transversală sau cu luciu ridicat.

Kundig_masini_slefuit_calibrat_Premium_Cravcitech
Kündig Master reunește în dotarea din fabrică, adică „Out of the Box“, toate caracteristicile Esențiale pentru obținerea durabilă a suprafețelor, rapid și cu calitate excelentă.
Kundig_masini_slefuit_calibrat_Master_Cravcitech

Șlefuirea straturilor de lac: Aderența mărită a benzii de șlefuire la șlefuirea diagonală are avantaje și la șlefuirea între straturi. Se pot folosi granulații mai mici decât la șlefuirea paralelă, iar în combinație cu un agregat diagonal, care lasă și mai puține urme se pot obține rezultate excelente.

 

 

Kundig_masini_slefuit_calibrat_lac_Cravcitech

 

Șlefuirea cu perii: pot folosite atât pentru structurare, cât și pentru șlefuirea suprafețelor profilate. La trecerea peste canturi drepte este de așteptat o anumită rotunjire. Totuși un agregat cu perii este folosit des la dotarea de bază a unei mașini bune de șlefuit – vă extinde posibilitățile de prelucrare.

 

Kundig_masini_slefuit_calibrat_periere_Cravcitech

 

Producția de ferestre: Suprafețele ferestrelor se apropie tot mai mult de cea a mobilei. Greutatea tehnică este obținerea acestora pentru suprafețe expuse intemperiilor. La șlefuirea tocurilor sau a cercevelelor de fereastră contează un singur lucru: lățimea. Kündig oferă la mașinile standard lățimi de până la 1600 m. Șlefuirea diagonală Kündig are la șlefuirea ferestrelor avantaje clare. Prin înclinarea agregatului rama poate fi trecută prin mașină drept și nu înclinat ca la alți producători. Agregatul diagonal șlefuiește și elementele orizontale mult mai fin. Pentru producătorii de ferestre a fost dezvoltată și o dotare specială numită V-max. Acesta permite prin două agregate așezate simetric o șlefuire diagonală în cruce, astfel nu mai sunt necesare șlefuiri manuale pentru elementele orizontale.

Kundig_masini_slefuit_calibrat_rama_fereastra_Cravcitech

 

Construcții din lemn: Suprafețele rindeluite sau cu suprafețe din gater nu mai sunt acceptate nici la elementele portante. Singura soluție este șlefuirea. Kündig a dezvoltat mașini de șlefuire late pe care pot fi șlefuite grinzi, căpriori sau calupuri.
Kundig_masini_slefuit_calibrat_grinzi_lamelare_Cravcitech

Construcția de scări: La șlefuirea elementelor de scări cu formele lor complexe deseori nu poate fi evitată șlefuirea transversală, astfel încât producătorii de scări preferă deseori șlefuirea diagonală, astfel obțin trepte mai netede și se reduce necesarul de șlefuire manuală.

Industria lemnului: Șlefuirea în cantități mari depinde deseori de capacitate. Vitezele de avans mari trebuie combinate cu cea mai bună calitate a suprafeței. Puteți obține astfel de rezultate cu mașinile cu contact superior și inferior.

Kundig_masini_slefuit_calibrat_industrie_Cravcitech