LR 520 fara impingator

 

Tehnologia puternică combinată cu binecunoscuta calitate UNTHA fac din LR520 nu doar cel mai fiabil tocător de lemn din clasa sa, ci și unul cu prețul cel mai accesibil. Modelul LR520 este un tocător cu 1 arbore, care a fost dezvoltat special pentru micile ateliere de prelucrare a lemnului. Datorită construcției sale unice fără împingător, tocătorul necesită foarte puțin spațiu și operațiuni minime de mentenanță.

 

Conceptul de acționare puternic, combinat cu sistemul de tăiere recunoscut UNTHA, asigură un proces de tocare fiabil. Modelul LR520 toacă fără efort toate tipurile de deșeuri din lemn, panouri din fibre și așchii lungi. Produsul final omogen rezultat în urma tocării este ideal pentru ardere într-un sistem de încălzire cu tocătură de lemn sau pentru producția de brichete. Puterea redusă a motorului și oprirea automată la mersul în gol reduc semnificativ costurile de energie electrică. Capacitatea tocătorului este de 1 mst./oră  

 

Materiale prelucrate:

- Lemn de rășinoase

- OSB

- PAL

- MDF

- Furnir

- etc.  

  Untha LR520

   

  Sistem de tăiere fiabil și economic

  Diametrul mare al arborelui (248 mm) și suprafața mare a sitei asigură o capacitate mare.

  Suporturile port-cuțit înșurubate și interschimbabile pot fi înlocuite rapid și ușor în caz de deteriorare (de ex. din cauza bucăților de metal mari ajunse în cuvă). Un spațiu de tocare precis între contracuțit și cuțitele amovibile asigură o mărunțire eficientă.

  Cutit Untha

   

   

  Design fără împingător

  Construcția fără  împingător (cuva în formă de pâlnie și sistemul de tăiere) are ca rezultat o construcție foarte compactă și cu un necesar de spațiu redus (spațiu necesar < 1mp). Tocătorul nu necesită operațiuni de mentenanță dese.
  Untha impingator

   

  Garanție unică

  Vă oferim o garanție de 3 ani* ca dovadă a calității remarcabile a produsului. Multe companii cunoscute au încredere deja în această calitate.

  *3 ani sau 2000 de ore de funcționare, prima condiție atinsă
  Untha_tocator_lemn_garantie_3_ani