Instalatii de uscare prin trecere

Alimentare continuă – uscare continuă

 

Dacă trebuie să satisfaceți cele mai exigente cerințe de calitate, dar capacitățile solicitate sunt foarte mari, prima opțiune este uscătorul prin trecere Mühlböck. Se folosesc peste tot, unde este necesară uscarea de volume foarte mari și un sortiment bogat de cherestea. 

La un uscător tip canal, cheresteaua este așezată pe cărucioare care le transportă automat prin uscător și le supune la diferite condiții de temperatură și umiditate pentru a fi uscate continuu. În funcție de specie, grosime, umiditate inițială și finală și cerințe de calitate, Mühlböck construiește camera cu zone de climă diferite.

Muhlbock_Uscator_cherestea_Cravcitech 
 
 

Eficient, sigur, economic

 

Uscătoarele prin trecere Mühlböck combină capacitățile mari de uscare cu avantajele alimentării complet automate. O multitudine de dispozitive de siguranță asigură lucrul continuu și fără riscuri. Beneficiind de o multitudine de dotări inovatoare de asistență, comanda K5 asigură un confort ridicat în exploatare. 

Prin cele două variante Dynamic cu așezarea longitudinală a stivelor și Flow cu așezarea transversală a stivelor, satisfacem în mod optim cerințele de uscare la capacitate ridicată.

Acoperim creșterile recente a costurilor electrice și termice cu sisteme de recuperare a căldurii tip 1306 și convertizoare de frecvență pentru ventilatoare.

 

Muhlbock_Uscator_prin_trecere_Flow_Cravcitech