Macarale Vetter

Sunteți în căutarea unui producător de macarale, care să vă ofere soluția perfectă de ridicare pentru firma dumneavoastră? Cu o tradiție de peste 130 de ani VETTER dezvoltă macarale și poduri rulante potrivite pentru producția pe care o dețineți, indiferent dacă discutăm de o macara în aer liber sau în hala de producție. Soluțiile oferite acoperă montarea de poduri rulante noi sau pe structura halei existente.

În brațul macaralei putem monta un electropalan sau un dispozitiv de ridicare cu vacuum.

Descoperiți lumea macaralelor! Colegii noștri competenți vă stau cu plăcere la dispoziție pentru găsirea soluției potrivite.

 

 

 

VETTER produce macarale pivotante, poduri rulante, electropalane și dispozitive de întoarcere. După divizarea din 1991 în firmele VETTER Krantechnik GmbH  - macarale- și VETTER Kranservice GmbH – servicii de montaj și întreținere, grupul s-a dezvoltat cu mare succes și a devenit unul din cei mai importanți furnizori de soluții de ridicare din Europa și din lume. Numeroși clienți apreciază atât tehnica rezistentă, fiabilă și sigură a macaralelor noastre cu braț pivotant, cât și serviciile de punere în funcțiune și întreținere prin rețeaua noastră globală, astfel încât să se poată bucura de o durată mare de viață a macaralelor.