LR630 cu impingator orizontal

Modelul LR630 este un adevărat clasic printre tocătoarele cu 1 arbore și convinge prin structura sa robustă și raportul foarte bun calitate - preț. Este utilizat de regulă în ateliere de tâmplărie care prelucrează cantități mici spre medii de deșeuri din lemn.

Conceptul sistemului de acționare performant, un împingător orizontal puternic și sistemul de tăiere UNTHA recunoscut, asigură un proces de mărunțire fiabil. Produsul final omogen rezultat în urma tocării este ideal pentru ardere într-o centrală termică cu tocătură de lemn sau pentru producția de brichete de lemn.

O putere instalată redusă pentru antrenare și o protecție la mersul în gol integrate, reduc semnificativ costurile cu energia.

 

Gama de aplicații:

 

- lemn de foioase și rășinoase

- OSB 

- PAL

- MDF

- Furnir

- etc.

 

 

  Untha LR630

  Geometrie unică a cuțitelor amovibile

  Cuțitele amovibile reutilizabile au o durată lungă de viață. Geometria lor unică de tăiere asigură o „tăiere prin așchiere“ și astfel o mărunțire eficientă – chiar și a lemnului umed. Contactul mulat dintre cuțitul amovibil și suportul port-cuțit împiedică deformarea șurubului de fixare. Acesta poate fi îndepărtat cu ușurință chiar și după multe ore de funcționare.

  Cutite amovibile

  Sistem puternic cu împingător

  Împingătorul puternic presează lemnul în funcție de încărcare spre arbore și asigură o aprovizionare constantă cu material. Agregatul hidraulic este protejat în batiul mașinii, fiind ușor accesibil.

  LR630 impingator

  Garanție unică

  Vă oferim o garanție de 3 ani* ca dovadă a calității remarcabile a produsului. Multe companii cunoscute au încredere deja în această calitate.

  *3 ani sau 2000 de orede funcționare, prima condiție atinsă
  Untha_tocator_lemn_garantie_3_ani