Masini de slefuit canturi

 

Leading Edge – canturile sunt la fel de importante ca și suprafețele: Toate mașinile de cant din seria Uniq se deosebesc printr-un batiu extrem de masiv. Astfel mașina rămâne rigidă și la șlefuirea elementelor lungi și nu are vibrații care ar putea deteriora suprafața șlefuită obținută. Oscilația nu se obține ca la alți producători prin înclinarea benzii, ceea ce oferă o cursă de oscilare scurtă, ci tot agregatul are o mișcare de urcare și coborâre. Rezultatul este creșterea suprafeței de șlefuire, nefiind necesară reajustarea constantă a mesei.
Kundig_masini_slefuit_calibrat_canturi_industriala_Cravcitech
Uniq – soluția de șlefuire de mare precizie: Modelul Uniq oferă o gamă largă de dotări orientate către practic: o masă turnată grea pe o parte pentru lemn masiv, împreună cu o masă similară pe partea cealaltă pentru șlefuirea de furnire, ambele pot fi folosite în același timp. Reglarea pe înălțime și înclinarea (de până la 45⁰) sunt motorizate și nu este necesar un reglaj al acestora. Pentru a asigura o uzură uniformă a benzii de șlefuit, unitatea are o oscilație de 90 mm.
Kundig_masini_slefuit_calibrat_canturi_industriala_Uniq_Cravcitech
Uniq S – mașină de șlefuit cu avans superior: Un sistem de avans la șlefuire aduce marele avantaj unui cant mai precis datorită ghidajului uniform și eliminarea mușcăturilor la capetele piesei. O bandă de transport de jos, moale, transportă materialul obținând o excelentă calitate, datorită vitezei reglabile și a sistemului de exhaustare eficient.
Kundig_masini_slefuit_calibrat_canturi_industriala_Uniq_S_Cravcitech

Flash – mașinile de șlefuit pentru canturi lăcuite: Este singura mașină pentru șlefuirea canturilor cu un papuc de presare, la fel ca și mașinile de șlefuire lată.
Papucul de presare pneumatic apasă cu arc, pentru a se mula optim la canturi lăcuite și este controlat de o comandă electronică. Viteza benzii și avansul cu trei benzi moi sunt reglabile liber, pentru diferitele tipuri de canturi lăcuite. Datorită preciziei fine, modelul Flash este – conform utilizatorilor – fără alternativă pentru obținerea canturilor foarte lucioase.

Kundig_masini_slefuit_calibrat_canturi_industriala_Flash_Cravcitech