Circulare de retezat cu panza de jos

 

"Retezarea este un proces simplu" – în spatele acestei fraze se ascunde mai mult decât s-ar putea crede: creșterea productivității, a randamentului, a consumului de resurse și nu în ultimul rând a profitului. Până la urmă fiecare reper din producție trebuie retezat la un moment dat în procesul de producție.

Fie că este vorba de cherestea tivită sau netivită, pachete de repere din lemn masiv, materiale compozite din lemn sau mase plastice, retezarea este posibilă cu mașinile manuale din seria OptiCut C din linia Dimter, fără timp de reglare. Utilajele fabricate de specialistul mașinilor de retezat vă oferă posibilitatea efectuării tăierilor manuale mai sigur și eficient.

Tăierea manuală pe lungime și siguranța conform normelor de protecție a muncii, toate acestea sunt posibile cu Seria Opticut C. Baza este circularul cu pânza sub masa mașinii cu strângere pneumatică a reperului, protecție contra accesului și comandă de tăiere cu două mâini. Prin fixarea pneumatică și opritori se obține o exactitate mare la lungime și la unghi drept.

Pentru a vă susține în munca de zi de zi, modelele OptiCut C pot fi dotate opțional cu baterii de role la intrarea și ieșirea din mașină, cât și opritori și scale gradate.

Weinig OptiCut C50

- cea mai simplă operare
- poate fi folosit universal
- necesar redus de spațiu
- siguranță în utilizare conform normelor de protecție a muncii

  weinig_circular_retezat_eliminat_defecte_OptiCut_C50_Cravcitech

  Weinig OptiCut C700

  - potrivită pentru secțiuni de tăiere mari
  - necesar redus de spațiu
  - testat de sute de ori, fără întreținere

   weinig_circular_retezat_eliminat_defecte_OptiCut_C700_Cravcitech