Tocatoare Untha

Fiabil, robust și durabil. Așa ar trebui să fie un tocător pentru lemn. UNTHA este specialistul pentru tocătoare personalizate, care sunt adaptate exact nevoilor firmelor de prelucrare și exploatare a lemnului.

Compania activează de peste 50 de ani aplicând principiul mărcii de încredere. Acest know-how face ca UNTHA să fie în mod clar prima opțiune pentru tocarea de biomasă.

Indiferent că este vorba despre o tâmplărie mică, exploatare ocazională sau mari jucători din industria lemnului cu regim de lucru în mai multe schimburi - UNTHA are pentru orice necesitate soluția eficientă de tocare. Datorită capacității ridicate de producție în cadrul uzinei Kuchl, UNTHA poate aborda în mod optim cerințele individuale și poate realiza soluții personalizate. Totul provine dintr-o singură sursă, de la planificare până la punerea în funcțiune cu toate dotările suplimentare periferice necesare.

Marcajul CE reprezintă garanția unui produs executat și pus în funcțiune conform normelor UE în vigoare și, prin urmare, poate fi implementată într-o manieră simplă. Cea mai importantă caracteristică a produselor UNTHA este durabilitatea. Specialistul în tocătoare din Austria din este singurul producător din domeniu care oferă o garanție de 3 ani pentru toate tocătoarele de lemn, oferind suplimentar siguranță privind fiabilitatea produsului.