LR700 cu impingator pe semicerc

 

Modelul LR700 este un tocător cu 1 arbore conceput pentru o gamă largă de aplicații. Clienții sunt entuziasmați de construcția compactă și de aplicațiile universale. Împingătorul pivotant puternic și fiabil împreună cu sistemul de tăiere recunoscut UNTHA asigură tocarea fiabilă a diferitelor specii și cantități de lemn. Batiul robust al mașinii și utilizarea componentelor de înaltă calitate asigură o durată lungă de viață. Datorită structurii compacte, mașina necesită doar un spațiu redus pentru instalare. Sistemul de acționare cu cuplu mare, în combinație cu viteza mare a împingătorului, asigură o capacitate foarte ridicată. Produsul final omogen rezultat în urma tocării este ideal pentru ardere într-o centrală termică cu tocătură de lemn.

 

Gama de aplicații

  • »  Lemn foioase și rășinoase
  • »  OSB
  • »  PAL
  • »  MDF
  • »  Furnir
  • »  capete din retezare
  • »  etc.
Untha LR700

 

Sită perforată rezistentă la uzură.

În funcție de necesar, sitele perforate de mărime diferită asigură obținerea de tocătură de lemn de o anumită granulație. Tocătura obținută este preluată ulterior printr-o tubulatură de exhaustare sau un șnec de transport. Construcția specială a sitei perforate asigură obținerea tocăturii de lemn uniforme, care este ideală pentru brichetare sau ardere într-o centrală termică cu tocătură de lemn.

 

Împingător pivotant puternic și rezistent la uzură

Împingătorul pivotant puternic și rezistent la uzură presează deșeurile de lemn spre arbore în funție de sarcină și asigură o aprovizionare constantă cu material. Două pistoane hidraulice de comprimare asigură o închidere uniformă a împingătorului pivotant. Ghidajul culisant nu necesită operațiuni de mentenanță și este rezistent la uzură. Dotarea standard rapidă a sistemului hidraulic asigură un randament ridicat. Unitatea hidraulică este protejată și ușor accesibilă, fiind montată în cadrul / batiul mașinii. Datorită structurii compacte, mașina are un necesar redus de spațiu pentru instalare.

Tocator Untha
Garanție unică

 

Vă oferim o garanție de 3 ani* ca dovadă a calității remarcabile a produsului. Multe companii cunoscute au încredere deja în această calitate.

 

*3 ani sau 2000 de ore de funcționare, prima condiție atinsă

 

Untha_tocator_lemn_garantie_3_ani