RS30 / RS40 cu 4 arbori

 

Tocătoarele fiabile RS30 și RS40 sunt utilizate în industria de prelucrare și exploatare a lemnului. Ele se caracterizează prin disponibilitatea lor ridicată și sunt deosebit de productive.

Sistemul de tăiere cu 4 arbori poate fi adaptat individual în funcție de materialul de intrare și se pretează excelent pentru prelucrarea cojii, a lemnului umed, cartonului și lemnului rezidual cu obiecte metalice.

Datorită structurii lor extrem de compacte, tocătoarele cu 4 arbori sunt potrivite pentru gestionarea locală a bucăților din lemn direct lângă utilajele de producție. Datorită construcției robuste, mașinile RS sunt special concepute pentru lucrul continuu. Necesarul redus de mentenanță și capacitatea crescută, asigură costuri de operare semnificativ de reduse.

 

Gama de aplicații

  • »  Lemn masiv (bucăți lungi din lemn, margini, lăturoaie)
  • »  Furnir
  • »  Carton/hârtie (amestecate cu lemn)
  • »  Coajă
  • »  etc.
Untha RS30 si RS40

Sistem de tăiere economic

Materialul este tras automat de unitatea de tăiere, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de împingător. Datorită unității de tăiere cu rotire lentă, poluarea fonică și praful rezultat sunt reduse substanțial. Unitatea de tăiere cu patru arbori are o durată de viață de câteva mii de ore de funcționare și o rezistență foarte ridicată la corpurile străine.

Arbori RS30 RS40

Mărime definită a tocăturii

În funcție de cerințe, se pot utiliza site perforate diferite pentru a obține tocătură de lemn cu o anumită granulație. Cuțitele de așchiere asigură o tocătură de lemn deosebit de omogenă, pregătită pentru utilajul amplasat după tocător (mașină de brichetat, centrală termică alimentată cu tocătură de lemn). Datorită suprafeței mari a sitei, se obține un randament foarte mare.

 

 

Tocator lemn

Garanție unică

 Vă oferim o garanție de 3 ani* ca dovadă a calității remarcabile a produsului. Multe companii cunoscute au încredere deja în această calitate.

 *3 ani sau 2000 de ore de funcționare, prima condiție atinsă

 

 

Untha_tocator_lemn_garantie_3_ani