Sisteme de ridicare cu vid cu furtun

Pentru ridicarea ușoară a cutiilor de carton, sacilor de hârtie sau plastic, plăcilor de lemn, PAL și MDF, cât și a găleților și recipienților este necesar un dispozitiv cu ridicare cu furtun. În multe domenii, ca de exemplu manipularea de cutii în logistică, destivuirea paleților cu saci în industria farmaceutică sau transportul butoaielor, canistrelor și a recipienților în industria chimică, un dispozitiv cu vid ușurează enorm munca operatorului. Dispozitivele Aero-Lift cu furtun oferă soluții în aproape orice domeniu, prin ușurarea și creșterea rapidității manipulărilor la transportul, ridicarea și ambalarea produselor. Cerințele sunt acoperite cu cele noi modele ForceLift 1 pentru sarcini de până la 75 și Force Lift 2 pentru sarcini de până la 300 kg.

 

Force Lift 1

Cel mai puternic coleg din echipă!

Experiența noastră de zeci de ani în tehnica vidului ne-a arătat:

A sosit timpul pentru a impune noi standarde.

Motivația care ne-a împins a fost găsirea celei mai bune soluții de ridicare manuală cu vid.

Cu multă pricepere și inovație am reușit ceea ce până acum a fost considerat imposibil: o comandă cu adevărat instinctivă a dispozitivului. Ridicarea cu o mână a până la 75 kg, chiar și a sarcinilor neetanșe sau cu goluri.

 

Primul și singurul dispozitiv cu furtun, cu unitatea de comandă construită după principiul Natural Motion Control care se adaptează la un mod de lucru instinctiv și nu invers, din această cauză comanda butoanelor duce la activarea unei funcții, deci la ridicarea dispozitivului.

Caracteristici principale:

- ridicare de până la 75 kg cu o singură mână

- comandă și mutare instinctivă

- manipulare optimă a materialelor etanșe și poroase

- funcție de planare cu sau fără sarcină

- formă ergonomică și design pe măsură

Aero-Lift_Force_lift_ridicare_vid

 

 

 

 

Force Lift 2

Indiferent dacă ridicați cutii de carton, saci, recipiente, canistre sau plăci de PAL, MDF, OSB sau HDF: toate se pot ridica cu acest dispozitiv, datorită sistemului de schimbare rapid a ventuzelor și a portofoliului vast de ventuze!

Fratele mare al ForceLift 1 este cu adevărat puternic și ridică sarcini de până la 300 kg cu o viteză de până la 60 m/min. Alimentați astfel extrem de rapid, în cicluri succesive un CNC sau circular de tăiat în pachet.

 

Caracteristici principale:

- ridicare de până la 300 kg foarte rapid

- viteză de până la 60 m/min

- proces de ridicare sigur datorită construcției de aluminiu

- ridicare de materiale diverse cu mânerul de lungimi diferite

- dispozitivul rămâne permanent în echilibru prin cablul Bowden pretensionat

- varianta ErgoPlus permite stivuirea la înălțimi mari

Aero-Lift_Force_lift_ridicare_vid