Dispozitive cladding pentru santier

 

Soluții de manipulare pentru panouri sandwich, tablă trapezoidală, subansamble din beton sau oțel în construcții

Indiferent dacă sunt folosite ca și ajutor practic pe șantier sau soluție de ridicare în procesul de fabricație, avem soluții rapide, eficiente și sigure pentru aproape toate tipurile de lucrări de construcții. Cu manipulatoarele cu vacuum, transportul elementelor grele sau cu lipsa posibilității de ancorare devine o joacă de copii. Prin folosirea dispozitivelor de ridicare manuală pe șantier puteți crește siguranța muncii prin sistematizarea proceselor de lucru. Proiectele pot fi planificate mai exact, iar folosirea tehnologiei cu vacuum aduce avantaje majore pentru respectarea termenelor de execuție.

Dispozitive pentru panouri, fațade și sticlă

Sunt nelipsite în construcția halelor, a fațadelor, montajul ferestrelor sau a acoperișurilor: Aceste dispozitive cu vid pentru panouri sandwich, tablă trapezoidală și ondulată, fronturi de sticlă sau sticlă de fațadă vă oferă procese de lucru sigure, rapide și o derulare optimă a proiectelor.

CLAD-BOY®
Acest dispozitiv pentru panouri sandwich cu lungimi de până la 18 m și 300 kg este optim pentru operațiile de montare a elementelor de acoperiș și pereți. Posibilitățile variate de setare a ventuzelor și a traverselor permite așezarea ușoară a panourilor pe orizontală, verticală sau diagonală.

Aero-Lift_Aero_Clad_Boy_cladding_montaj_panouri_sandwich_vacuum_Cravcitech

 

 

CLAD-BRO
Acest model poate ridica panouri sandwich cu lungimi de până la 11 m și o greutate maximă de 250 kg și poate fi folosit ideal în spații restrânse. Unitatea compactă, mobilă poate fi transportată manual. Reconfigurarea rapidă și variabilă permite instalarea și folosirea rapidă la schimbarea punctului de lucru.

Aero-Lift_Aero_Clad_Bro_cladding_montaj_panouri_sandwich_vacuum_Cravcitech

 

 

 

CLAD-MAN®
Cel mai mare dispozitiv poate ridica panouri sandwich cu lungimi de maxim 26 m și o greutate maximă de 800 kg și este ideal pentru sarcini foarte mari sau lungi. Construcția foarte robustă convinge mai ales prin capacitatea mare la montarea panourilor de pereți sau acoperiș.

Aero-Lift_clad_man_ridicare_montaj_panouri_sandwich

 

 

 

CLAD-TURN
Acest dispozitiv cu vid pentru panouri sandwich sau tablă trapezoidală cu lungime până la 18 m și 400 kg este construit pentru a prelua panourile de pe capre de transport sau paleți și a le roti cu 180°. Funcția de întoarcere permite schimbarea rapidă de la montarea pereților la acoperiș.

Aero-Lift_clad_turn_ridicare_montaj_panouri_sandwich

 

 

 

CLAD-BOARD
Modelul Clad-Board este gândit pentru panouri, sticlă și elemente de fațadă cu lungime de până la 12 m și 400 kg, în special montare orizontală și aplicații speciale. Datorită construcției compacte și a ventuzelor speciale cu 4 camere se pot efectua montaje cu sarcini de formă diversă.

Aero-Lift_clad_board_ridicare_montaj_panouri_sandwich

 

 

 

CLAD-TEC
Dispozitivul Clad-Tec a fost conceput pentru transportul și montajul de sticlă și ferestre cu lungime de până la 2,5 m și 1000 kg. Sistemul de vid cu siguranță ridicată cu 4 circuite permite un transport atent și eficient al acestor sarcini fragile.

Aero-Lift_clad_tec_ridicare_montaj_sticla_fatada

 

 

 

CLAD-LIFT
Acest dispozitiv autoportant pentru sticlă, ferestre și foi de tablă cu textură fină și o greutate de până la 1000 kg se pretează excelent pentru montajul pe șantier al fațadelor. Multiplele posibilități de configurare fac din acest dispozitiv un ajutor eficient la montajul la nivel, din interiorul sau exteriorul clădirii.

Aero-Lift_clad_lift_ridicare_montaj_sticla_fatada

 

 

 

Dispozitive de ridicare beton autonome

Aceste dispozitive pentru elemente prefabricate și plăci de beton cu greutate de până la 6000 kg sunt ideale pentru transportul simplu și fără deteriorare. Dispozitivele ridicate cu o macara nu au nevoie de alimentare externă de curent și permit lucrul autonom.

Aero-Lift_ridicare_beton

Dispozitive montaj borduri

Mutarea elementelor de beton cu forme dificile sau a bordurilor pe șantier fără deteriorarea acestora reprezintă deseori o provocare. Prin ridicarea cu vid a elementelor de beton, mutarea și montajul acestora devine mai simplă și se asigură totodată și o mai mare eficiență a muncii. Procesul de montaj devine mai simplu și rapid cu vacuum mai ales la construcția de drumuri sau în producția de prefabricate. 

 

 

Aero-Lift_ridicare_beton_borduri

Soluții de ridicare pentru panouri solare
Dispozitivele din această gamă permit ridicarea fără deteriorare și rapidă a panourilor solare fragile. Suprafețele sensibile ale panourilor sunt protejate optim și se reduce timpul necesar pentru montaj la suprafețe mari.

Aero-Lift_ridicare_panouri_solare