Dispozitive de ridicare cu vacuum

 Indiferent dacă trebuie să ridicați tablă, lemn sau sticlă, cu dispozitivele cu vacuum AERO-LIFT puteți ridica, roti sau întoarce aproape orice material cu suprafață etanșă. Toate sistemele noastre au un dispozitiv de siguranță cu avertizare acustică conform normei EN13155, suplimentar se poate monta și avertizare cu lampă. Astfel siguranța muncii va fi mereu pe primul loc și vă protejează atât angajații cât și produsele ridicate.

 

Aero Basic

Dispozitivele de bază Aero-Lift pentru ridicare și manipulare pe orizontală a sarcinilor. Acestea sunt construite cu sarcina de ridicare între 150 și 2000 kg.

 

Raportul preț - calitate excepțional recomandă aceste sisteme cu vid pentru tablă și alte materiale etanșe.

 

Toate ventuzele dispozitivului pot fi închise atunci când nu sunt folosite – ca dotare standard.

 

Aero-Lift_ridicare_vacuum

 

Aero Advance

Aceste dispozitive beneficiază de caracteristicile  de bază de la seriei Basic, dar au o multitudine de dotări suplimentare:

 - Carcasă elegantă din plastic necasant

 - Comenzi multiple așezate ergonomic

 - furtunuri de vacuum spiralate

- lămpi pentru supravegherea vacuumului

 - monitorizare permanentă a nivelului de vid și oprirea/ pornirea automată a pompelor

- ventuze cu arc dublu

  

 

Aero-Lift_ridicare_vacuum

 

 

Aero Independ

Fiind dotata cu o pompă cu consum redus de energie de doar 1.6 mc/oră, această clasă de dispozitive au sarcina între 150 și 1000 kg.

Sistemele sunt alimentate exclusiv din baterii, cu o durată de funcționare de cel puțin 8 ore continue de lucru. Relocarea dispozitivului la un alt post de lucru devine astfel extrem de rapidă.

Aero Select

Așa cum îi spune și numele, puteți folosi acest dispozitiv agățat în cârligul unui macarale sau acesta poate fi încălțat pe lamele unui stivuitor. Pompa de 4 mc/oră a dispozitivului este alimentată exclusiv din baterii.

Sarcina maximă este între 150 și 2000 kg.

Aero-Lift_ridicare_vacuum

Aero 90°

Sarcinile ridicate de pe orizontală pot fi rotite cu 90° și transportate pe verticală. Tabla sau plăcile ridicate pot avea între 125 și 1000 kg, dispozitivul fiind alimentat de o pompă de 4 mc/oră.

Soluțiile sunt folosite pentru alimentarea circularelor verticale, preluarea sau așezarea tablelor pe capre de transport verticale.

Aero-Lift_ridicare_vacuum

Aero 180°

Dispozitivele pot fi dotate pentru sarcina maximă de 125 sau 250 kg. Puteți roti de pe o față pe alta panouri de lemn masiv între cele două operații de calibrare pe față și pe dos sau alimenta table la o mașină de abkant.

Construcția masivă permite operații de întoarcere continuă a pieselor, fără limită la numărul de întoarceri pe oră.

Aero-Lift_ridicare_vacuum

 

 

Aero Cube

Cel mai mic și versatil dispozitiv este Cube, poate fi dotat cu patru sarcini de ridicare, între 90 și 250 kg pe orizontală, greutatea maximă ridicată se înjumătățește pe verticală.

Fiind dotat cu o baterie puternică, dispozitivul este mobil, compact, robust și ușor.
Aero-Lift_ridicare_vacuum

 


 

Aero Timber

Dispozitivul dedicat pentru grinzi pline, lamelare și dulapi, cu sarcină de 300 sau 600 kg. Putem ridica grinzi cu lungime de până la 13 m, chiar și cu crăpături, datorită ventuzelor cu 3 camere independente de vacuum. Mânerul dispozitivului poate fi așezat frontal sau în lateral.

Aero-Lift_ridicare_vacuum

 

 

 

Aero Poro

Acest model a fost conceput pentru ridicarea panourilor poroase ca OSB, PAL și MDF brut. O suflantă puternică montată pe grinda principală generează volumul necesar de vacuum pentru aceste plăci cu pierderi mari de vid. Opțional plăcile pot fi rotite de pe verticală pe orizontală. Sarcina este între 300 și 450 kg pe orizontală și între 240 și 450 kg pe verticală.

Aero-Lift_ridicare_vacuum

 

 

Aero Variowin

Dispozitivul gândit pentru producătorii de case prefabricate. Cu acesta putem ridica pereți de până la 2,5 x 3,5 m, ridicarea cu braț pendular cu arc permițând ridicarea sarcinilor dificile. Dispozitivul are compensare gravitațională pentru echilibrarea panourilor de dimensiune mare. Piesele ridicate pot fi rotite cu 90°. Sarcina maximă este de 250 sau 500 kg.

Aero-Lift_ridicare_vacuum

 

 

Aero Window

Așa cum îi spune și numele, acest dispozitiv este gândit pentru ridicarea și rotirea sticlei sau a geamurilor la producătorii de binale. Având sarcina de 300 sau 500 kg putem ridica fără efort sticlă pe linia de producție, etanșare sau montaj.

 
Aero-Lift_ridicare_vacuum