Prese pentru panouri

 

Încleiați lemnul masiv și creșteți valoarea produselor dumneavoastră! Prin prelucrarea avansată și prelucrarea deșeurilor de lemn obțineți cel mai bun randament.

Pentru a satisface cerinţele clienţilor, oferim sisteme de presare tot mai variate pentru îmbinarea lamelelor din lemn masiv. Pentru cea mai bună economie de material puteți produce panouri prin procese de presare inteligente aproape fără abateri. Prin sistemul de aplicare al adezivului cu reglaj fin, economisiți adeziv și costuri de finisare. Sistemele automate de alimentare şi procesele de presare în curenți de înaltă frecvență (CIF), care reduc timpul de presare de exemplu la adeziv PVAc, fac parte din dotarea standard.

Puteți presa de la podele, panouri pentru mobilă clasică sau pentru bricolaj, până la calupuri, Weinig vă oferă prin programul vast de prese soluția tehnică optimă.

 

Weinig ProfiPress L II

ProfiPress L II din seria DimterLine este o presă de încleiat compactă, de mare capacitate cu tehnică avansată, care satisface cele mai înalte standarde de siguranță. Tehnica modernă cu presarea prin înaltă frecvenţă scurtează enorm timpul de presare şi întărirea fugurilor deja la ieșirea din presă.

Presarea panourilor cu dimensiuni care se schimbă des este eficientă datorită timpilor de reglaj scurți. Datorită procesului de presare complet automat şi a golirii mecanice a presei lucrați mai simplu și mai eficient. Patul de presare masiv și greu constituie elementul cheie pentru o aliniere bună a lamelelor în timpul presării, asigurând astfel un decalaj minim între lamele și o suprafață dreaptă a panoului. Astfel, obțineți un randament ridicat şi reduceți operaţiile de finisare ulterioare. Cu ProfiPress L II, firmele mici și mjilocii pot presa eficient și conform cerințelor pieței, datorită timpilor de reglaj scurţi.

weinig_presa_panouri_ProfiPress_lamele_Dimter_Cravcitech

 

 

Weinig ProfiPress T
ProfiPress T este o presă cu lucrul în tacte cu alimentare transversală pentru repere cu lungimi între 500 și 5500 mm.

Prin tehnica rafinată pot fi presate panouri cu lungimi și lățimi diferite, într-un singur ciclu de presare. Producția se poate realiza cu până la şase căi de presare, obținând astfel cea mai bună flexibilitate cu capacitate mare. Totul cu calitatea Weinig cu care v-ați obișnuit.

Dumneavoastră stabiliți dotarea presei. Profitați de multiplele posibilități de a dota suplimentar ProfiPress T. Puteți opta pentru alimentare din dreapta, stânga sau bilateral și de locul de amplasare al pânzei circulare pentru formatizare.

weinig_presa_panouri_ProfiPress_lamele_Dimter_Cravcitech

 

 

Weinig ProfiPress C

Cu acest model capacitatea ridicată intră în dotarea standard, aceasta începând la cca. 800 m²/ schimb, cu obișnuita calitate superioară a încleierii. Puteți produce stratul superior al parchetului stratificat, panouri pentru mobilier, uşi, ferestre, sicrie sau grinzi lamelare.

ProfiPress C, cunoscut şi sub numele de ContiPress sau „DFU” este de 40 de ani în programul de producție.

Presa este ideală pentru producţia rațională de serii mari. Care sunt cerinţele dumneavoastră? Pe ProfiPress C se pot prelucra repere cu lungimi între 0,4 și 16 m. Profitaţi de posibilitatea de mecanizare şi construiţi-vă propria maşină. Pornind de la dotări pentru alimentarea simplă sau pe mai multe căi, până la agregate de tăiere integrate în zona de evacuare. Împreună găsim soluţia perfectă!

 

weinig_presa_panouri_ProfiPress_lamele_Dimter_Cravcitech

 

 ProfiPress LB

Presă în CIF pentru grinzi, calupuri și panouri. Capacitate mare prin cicluri de presare scurte. Tehnologie de încălzire inteligentă prin curenți de înaltă frecvență pentru o uscare uniformă a adezivului pe grosimea materialului.

weinig_presa_panouri_ProfiPress_lamele_Dimter_Cravcitech

ProfiPress seria X

Flexibilitate maximă la producția de elemente CLT.

weinig_presa_panouri_ProfiPress_CLT_grinzi_Dimter_Cravcitech