Ferastraie panglica verticale

 

O categorie individuală din punct de vedere al construcţiei şi al prelucrării. Prin construcţia sa robustă şi masivă a devenit o piesă de rezistenţă în domeniul ferăstraielor de spintecat de mare capacitate. Pot atinge viteze de avans enorme de până la 150 m/min.

 

 

Fixarea comodă şi rapidă a tensiunii pânzei asigură o precizie excelentă a dimensiunii reperelor prelucrate. Suplimentar obțineți siguranță în exploatare conform standardelor stricte, confort în utilizare și de asemenea service de top de la liderul mondial. Care sunt cerinţele dumneavoastră? Dumneavoastră le stabiliți.

 

 

Puteți alege dintr-un program în funcţie de utilizările dorite: de la modelul VarioSplit 900, modelele ProfiSplit 1100 până la modelul de top PowerSplit 1250, ca și ferăstrău cu pânză individuală (Single) sau dublă (Twin) pentru tăiere dublă.

 

 

Opționalele folositoare ca și tăierea în unghi sau optimizarea automată a lemnului/dispozitiv tăiere pe mijloc, permit folosirea ferăstrăului în orice producție.

 

 

Weinig VarioSplit 900
Prin construcția robustă și masivă este o piesă de rezistență al ferăstraielor panglică de spintecare. Vă permite grosimi mari de tăiere cu ghidajul stabil al pânzei. Datorită pânzei late obțineți o calitate excelentă a tăierii și o durată de viață lungă. Mașina este dotată în standard cu avans reglabil electronic continuu cu viteză de până la 40 m/min, posibilitatea de tăiere în unghi de până la 45° și o exactitate constantă a dimensiunilor prin întinderea hidraulică a pânzei.
Obțineți o productivitate ridicată prin reglajul ușor și rapid al dimensiunilor prelucrate. Curățarea eficientă a pânzei și a volantei, respectiv ungerea automată vă garantează siguranță și durată de viață lungă. Opțional comanda se poate face prin SPS, prin programarea tăierii la lățimi fixe în tacte pentru tăierile în serie și reglarea vitezei de tăiere a pânzei pentru specii diferite. Obțineți astfel siguranță conform standardelor stricte, confort în utilizare și de asemenea service de top de la liderul mondial.
weinig_ferastrau_panglica_profisplit_Raimann_Cravcitech

Weinig ProfiSplit 1100

- construcție masivă și robustă

- unitate de spintecare în unghi

- potențial excelent de capacitate

- ghidaj al pânzei puternic și exact

- exhaustare a rumegușului eficientă energetic

- ferăstrău single sau twin

- viteză de avans de până la 80 m/min

  weinig_ferastrau_panglica_powersplit_Raimann_Cravcitech

  Weinig PowerSplit 1250

  - construcție masivă și robustă

  - unitate de spintecare în unghi

  - potențial excelent de capacitate

  - ghidaj al pânzei reglabil și schimbabil ușor

  - avans electronic

  - ferăstrău single sau twin

  - viteză de avans de până la 150 m/min

   weinig_ferastrau_panglica_powersplit_1250_Raimann_Cravcitech