Optimizatoare cu banda

 

 

Cu un OptiCut din linia Dimter automatizați și optimizați retezarea, asta vă garantează o capacitate zilnică mare fiabilă și calitate în prelucrare.

Circularele de retezat automate cu optimizarea tăierii sunt construite pentru o retezare rapidă și exactă a reperelor din lemn masiv, materiale compozite din lemn sau materiale similare. Indiferent de tipul de tăiere, mașinile din seria OptiCut nu sunt doar cele mai rapide, ci și cele mai fiabile din clasa lor de capacitate. Fiecare producție se diferențiază prin cerințe și posibilități diferite. Construcția modulară a seriei OptiCut ne permite dotarea circularului exact în funcție de cerințele și necesitățile dumneavoastră. Începând cu OptiCut 150 ca și mașină singulară până la linia de retezat complet automată, interconectată cu până la 4 OptiCut 550, vă putem oferi soluția potrivită – totul de la un singur furnizor.

Relația apropiată cu clienții noștri și concentrarea pe competența noastră principală, retezarea, ne-a format ca și lider tehnologic. Înalta calitate și disponibilitate a mașinilor noastre zi de zi fac din circularele OptiCut sinonimul pentru retezarea cu optimizare pe lungime. Ca și dovadă stă OptiCut 550 Quantum Dimter Line – cel mai rapid circular de retezat din lume.

Weinig OptiCut 150

- construit pentru retezare universală

- cel mai universal circular

- mai mult profit, mai multă transparență

- retezare de lemn subdimensionat, curbat, răsucit

- se poate dota modular cu opționale, poate fi extins

- grad ridicat de confort

  weinig_circular_retezat_eliminat_defecte_optimizat_banda_OptiCut_Cravcitech

  Weinig OptiCut 260

  Retezarea profitabilă la lungime este garantată cu circularul extrem de precis OptiCut 260 linia Dimter. Pentru a obține un randament maxim, circularele din seria OptiCut 260 nu doar elimină defecte, ci calculează și cea mai bună combinație posibilă de lungimi fixe prestabilite din lista de tăiere. Astfel, se obține randamentul maxim sau/și materialul cu cea mai mare valoare. Lungimile necesare pentru îmbinarea în dinți sunt integrate în lista de tăiere și pot fi definite până la 8 clase de calitate diferite. Lemnul trebuie marcat și alimentat în mașină. Banda transportoare orizontală ușurează această sarcină suplimentară. Dacă este necesar se poate integra în linia automată de tăiere și un scanner.

  weinig_circular_retezat_eliminat_defecte_optimizat_banda_OptiCut_Cravcitech

  OptiCut 260 oferă optimizare totală în standard, nefiind puse în mișcare mase mari și un sistem de avans ingenios garantează o dinamică excelentă. Seria OptiCut vă oferă un concept inovativ de mașină de la specialistul în mașini de retezat, complet cu cea mai modernă comandă și software – totul de la un singur furnizor.

  Toate mașinile din seria OptiCut 260 pot fi comandate foarte simplu prin terminalul OptiCom. Pregătiți lista de tăiere și tăiați! Siguranța muncii este asigurată și în cele mai grele condiții. Un plus suplimentar: Posesorii unui OptiCut linia Dimter profită de un service excelent de la producătorul experimentat și de siguranță datorită prezenței mondiale a firmei Weinig.

   

  - lungime maximă cherestea 6,3 m

  - viteză de avans 260 m/min

  - posibilitate de automatizare la alimentare și extragere

  - lățime maximă de intrare 260 mm

  - alimentare din stânga sau dreapta a mașinii

  - opțional măsurare automată a lățimii și tăiere de lățimi diferite

  - înălțime maximă de tăiere 100 mm

  - ridicare servo a pânzei circulare

  - bandă de alimentare cu VarioSpeed pentru creșterea capacității

  - măsurare pe lungime pe 3 calități

   weinig_circular_retezat_eliminat_defecte_optimizat_banda_OptiCut_Cravcitech

    

    

    

   Weinig OptiCut 550

   Această gamă de utilaje oferă circulare de retezat cu optimizarea tăierii de mare viteză pentru capacități industriale. Puteți alege din programul OptiCut de la o soluție simplă până la una complet automatizată. Poziționare, tăiere și sortare – cu cea mai mare viteză și cel mai bun randament. Fabricile moderne au nevoie de această capacitate – la retezarea la dimensiuni fixe, la eliminarea defectelor și la optimizare. Utilajele nu sunt doar cele mai rapide, dar sunt și cele mai fiabile, exacte și cu cea mai simplă operare. Montați și tăiați imediat profitabil în 3 schimburi – mașinile produse de liderul în domeniu Weinig fac toate acestea posibile.

   Conceptul inovator de mașină al modelelor de top din seria OptiCut 550 permite viteze de avans de 550 m/min. Din viteza maximă poziționați și accelerați din nou cu până la 50 m/s². Ca și comparație: o mașină de formula 1 are nevoie doar pentru accelerare de 3 ori atât! Pentru o tăietură sunt necesare doar 0,068 secunde, cât o clipire.

   weinig_circular_retezat_eliminat_defecte_optimizat_banda_OptiCut_Cravcitech